Uslovi korištenja

Iako će administrator FOTOraja brisati ili izmijeniti svaki neprihvatljivi materijal čim prije, nemoguće je pregledati baš svaki komentar. Stoga, registriranjem prihvaćate da stavovi objavljeni na ovim stranicama izražavaju poglede i mišljenja autora, a ne administratora ili webmastera (osim za njihove vlastite), te oni neće biti odgovorni za iste.

Prihvaćate stavku da nećete objavljivati nikakav materijal koji je uvredljiv, vulgaran, prepun mržnje, prijetnji, ili bilo kakav drugi koji bi mogao povrijediti postojeće zakone. Potvrđujete da nećete objavljivati tuđe fotografije i tekstove niti dijelove istih kako bi povrijedili nečije autorsko pravo.Slažete se da webmaster, administrator i moderatori FOTOraja imaju pravo ukloniti ili izmijeniti bilo koji sadržaj u bilo koje vrijeme ako budu smatrali to potrebnim. Kao korisnik slažete se da ce sve informacije koje upišete biti spremljene u bazu podataka. Iako ove informacije neće biti proslijeđene trećim stranama bez Vašeg dopuštenja, webmaster i administrator ne mogu biti odgovorni za bilo kakvo hackiranje, koje bi dovelo do kompromitiranja podataka.

Ove stranice koriste cookije za pohranu informacija na Vaš kompjuter. Oni služe samo za Vaše jednostavnije gledanje ovih stranica. E-mail adresa koju ste naveli koristi se samo za potvrdu detalja Vaše registracije i lozinke.

Kliknuvši na 'Slažem se' ispod, potvrđujete da se slažete sa gore navedenim uslovima.